Historien min Facebook Følg meg

ØYEBLIKK SOM EN SMÅBARNSFORELDER MÅ HUSKE Å TA VARE PÅ..

17.09.2016
08:47

Øyeblikk som dette, ja de er store. Som dere lesere sikkert har fått med dere så er jeg veldig opptatt av de små øyeblikkene i livet. Ja for det er de små øyeblikkene som som regel skapes til de store. Hvertfall er det sånn i våres familie! 

Da jeg og jentene tok oss turen til Slottsfjellet sammen med godeste Tante Ronja, ja det er da vi alle trekker på pusten! For å komme på toppen der var helt nydelig! Det så rett og slett ut som Spania! - Ronja siterte. Vi kastet fra oss det vi hadde i hendene og tok frem dyner og bøker, godterier og blader. Vi leste eventyr, hadde en troverdig søter til søster samtale og vi bare nøyt å være der. Ja rett og slett! Det var det vi gjorde.. Øyeblikk <3 

 


 

Alle de små øyeblikkene, det er de som er verdt å ta vare på.. Hvor yngste jenta mi kaster seg over hodet mitt og ber meg dønn seriøst om å "sitte oolig!" ... For så å dele opp håret mitt å si "holde den Mamma" flettingen er faktisk i gang og jeg prøver å nyte det der jeg ligger. Men isteden ynker jeg meg av lugging.. Eventyret om Karsten og Petra blir lest for to lyttende barn. Og imens vi leser eventyret hører vi kirkeklokkene ringe. Så veldig veldig koselig! 

Prøv dere og da vel! Ta vare på de virkelig betydningsfulle øyeblikkene! De du kommer til å huske på som gammel, og ikke bare du, men barna også! De koster ikke noe, de bare blir til..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits