Historien min Facebook Følg meg

HJEMMELAGET MIDDAG PÅ STRANDEN - DU FÅR IKKE ØYEBLIKK OM DU IKKE SKAPER DE SELV!

13.09.2016
08:49

Herreminn for en opplevelse! Idet vi kommer frem synker hele kroppen min i ro. Jeg, min mann og begge barna var innstilt på å spise middag på et veldig fint sted. Faktisk var det ganske harmonisk der! Et vennepar av oss var også med. 

  

Godt plantet på benken la vi ut tallerkener, kopper og bestikk. Jeg hadde jo laget nydelig middag hjemme. Og den bestemte vi oss for å ha med ut til stranda å spise. Så koselig! Ungene koste seg og det gjorde vi voksene også! Så godt for sjela! 

Øyeblikk som dette er det aller aller beste og største for meg. Der jeg kan være helt meg selv og bare slappe av! For et godt liv vi har klart å skape! 

Ungene gikk barføtt å fant steiner, og slipet glass på stranda. De fikk vasset godt ned i vannkanten. For et øyeblikk <3

 


 

- Som dere ser så er dette barnebordet. Som de koste seg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits