Historien min Facebook Følg meg

NÅR PAPPAEN BLIR "HØNEFAR" og moren står på sidelinjen som DET mannfolket!

10.09.2016
10:12Noen som kjenner seg igjen? Noen som føler seg som DET mannfolket innimellom? Ikke? Nei, det gjør i allefall jeg! For her i huset har vi byttet rolle på mange måter i familielivet. Hvertfall har vi byttet i forhold til hva som er det mest typiske. Det mest typiske er vel at Mammaen løper hysterisk etter barnet fordi det er farlig å slå seg. Men ja, slik er det ikke her. I mine øyne er det sunt å erfare knall og fall. Men i min manns øyne er dette veldig veldig VELDIG feil!

Vi ler av det sammen! Virkelig. Haha. For det er jo hysterisk morsomt å se en voksen mann løpe så fort at han nesten spenner bein på seg selv fordi han får indre panikk på grunn av barna sine. Ekte kjærlighet  er det hvertfall! Ingen tvil! Farsfølelsen er sterk den. Og kanskje litt ekstra for døtre? Jeg aner ikke. But I got a feeling.. 

Om barna løper i nedoverbakka så ser man øynene vri seg av smerte. For ja, han er jo tross alt bikka 30 og tankegangen er en annen. Den handler først om fremst om ulykker. Han ser de for seg. Han ser at dette kommer til å ende galt! Ingen tvil i hele verden! Så han roper etter barnet "vær forsiktig, ellers kommer du til å slå deg"... Eller hvis barnet klatrer på sengen sin, ja sånn litt ekstra høyt. Nei da er det ille da... Da får panikken et eget liv og han må bare trå til! Klatring i trær og fjell er livsfarlig, hvertfall for et Pappabløtt hjerte.. Så da må han trå til - igjen. Og det å gå i trappen med pensko, det er det skumleste i hele verden! Da roper man hysterisk " ikke gå i trappa med pensko  - DET ER LIVSFARLIG!

Ungene ler seg halvt i hjel da Pappaen kommer susende etter dem fordi de gjør noe som inne i hans hodet ender helt galt! Så galt at han påminner dem om "Husker du gutten som lekte ved elven? Han døde ..... NESTEN!" 

 Dette er "livsfarlig" - hele 60 cm over bakken!
- Godt sikret, både forran og bak. Men allikevel så var det to hjertevarme hender som var 20 cm fra henne der hun gikk. Haha.. En fars kjærlighet ovenfor sine to døtre.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits