Historien min Facebook Følg meg

KAOTISKE NEGLELAKK ØYEBLIKK MED BARN SOM SKAL "KLARE SELV"

08.09.2016
21:20

Jeg ordner med mitt i stua. Rydder og styrer, kanskje litt for lenge. For etter en stund merker jeg at det var da vakent å stille det faktisk ble!? Veldig stille.. Nesten litt sånn urovekkende stille. Så stille at jeg begynner å lure. Jeg lister meg opp på badet. Og ja, der er det et bredt smil jeg blir møtt med. Et smil som får meg til å lure. Jeg rekker vel egentlig ikke å lure før jeg ser hva som egentlig skjer! 

 

Ei lita frøken står med 5 forskjellig neglelakker oppå badevasken. Og de er ikke lukket, nei tvert imot. De er ALLE kastet utover i en fart utover HELE badevasken. Og ikke bare der, men inni skapene, på skapdørene OG på gulvet. Til og med barnekrakken er full av neglelakk. Den er ikke rosa lenger nei. Den er Blå, blå blå! Lilla og rosa er den også blitt og det i forskjellige nyanser! Jeg trekker godt på pusten før jeg kaster ordene ut! " HVA I ALLE DAGER DRIVER DU MED!!??" Smilet faller raskt av fjeset og et forskrekket ansikt er det som tar over det hele. Hun skulle jo faktisk bare "klare sjøl" men ja, hun klarte det.. Som hun ville.. Hun var godt fornøyd med resultatet. Jeg derimot, var ikke så fornøyd akkurat. En rask unnskyldning kom fra en liten barnemunn på 2 år "yssyld Mamma" 

Det aller beste var at neglelakkfjerner var ikke noe vi hadde i skapene akkurat. Og nå 2 dager etterpå ser det likedan ut. Haha.. 

Jaja, øyeblikk med barn som skal klare sjøl...

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits