Historien min Facebook Følg meg

30 PERSONLIGE OG ÆRLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

06.09.2016
10:08 

1. Åssen type sjanger på musikk liker du? Jeg liker alt mye egentlig.. Utenom hard rock, da blir jeg redd. Haha

2. Hvilken farge er din yndlings farge? Jeg virkelig ELSKER blå! Men liker også brun, hvit og beige

3. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Uten tvil - Rompa! Den har liksom alltid vært en "sprettrumpe" 

4. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Puppene... Det blir liksom ikke det samme igjen etter at man har fått barn. Men jeg foretrekker å være naturlig :) 

5. Åssen interiør liker du? Jeg liker at hjemmet er hjemme koselig med mye tente stearinlys og masse lyse farger - som beige, brunt og hvitt. Men gjerne mye blått også. 

6. Hva liker du å gjøre når du er hjemme? Jeg elsker å luke hagen! Liker så godt å se forandringene som skjer.

7. Hvor mange barn vil du ha? Minimum 4 barn er det jeg vil ha. 4 små. Også kanskje 2 atpåklatter litt senere. Jeg vil ha en storfamilie!

8. Åssen type barneoppdragelse gir du? Jeg er veldig konsekvent når jeg ser noe som ikke er greit! Da er det at vi sierunnskyld og gir kos. Men om man ikke vil det, så er det trappa neste - eller badet. Så kan man sitte der å tenke seg godt om. Men jeg er også veldig leken, på Barnas nivå veldig veldig mye og veldig på å prate med barna. 

 

9. Hva er det beste ved å ha 2 barn? Det aller beste er at jeg kjenner dobbelt så mye kjærlighet inni meg! Også er det når de leker sammen og jeg kan drive med mitt imens. Det gir en egen følelse å se barna sine leke sammen!

10. Hva er det verste ved å ha 2 barn? At dagene går. Jeg liker tiden vi er i nå. Elsker den faktisk. Så det er ikke noe moro at dagene forsvinner! 

11. Hvor mye barnehage går barna dine i? De er i barnehagen 60 prosent. Altså 3 dager i uken. Men ofte ikke mer enn 2. Vi finner jo på så mye moro! Men de neste barna vi får, så ønsker jeg å ikke bruke barnehage i det hele tatt. Bare Åpen Barnehage :) ( deg er jo akkurat det samme som en barnehage, bare at det er gratis og at jeg er med de ) 

12. Har du noe sykdom akkurat nå? Ja.. Har faktisk fotsopp (!) og det er ille vondt! Også som det KLØR!!! Helt forferdelig.. Like ille som da jeg hadde svangerskapskløe på magen da hun eldste var i magen!

13. Hva er det aller beste du vet å spise? Jeg elsker alt som er hjemmelaget! Jeg liker ikke ferdiglaget mat.. Alt av bakevarer, desserter er på lik linje. Det må være hjemmelaget :) 

14. Åssen klær går du med hjemme? Noe som er behagelig. Elsker den nye pysjen min, så den er mye i bruk.

15. Hva liker du å se på TV? Dr Phil, Typisk deg, Unge Mødre Danmark, Nanny Hjelpen, Andreverdens krig, Stephen Hawkins. Eller sånne historier fra Afrika og andre land. Ja jeg liker å lære noe når jeg ser på TV :) 

16. Hva er det verste du ser på TV? Ingen tvil at det er dårlige humor filmer.. Eller action. Har liksom sett meg ferdig!

17. Hva liker du å gjøre når du er uten barn? Da vil jeg være med min mann eller venninner. Enten for å drikke alkohol eller spise noe godt. Kosetur til et eller annet hotell eller noe er det aller aller beste! Da koser jeg meg 

18. Røyker du? Jeg gjorde i mange år. For så å slutte, for så å begynne, slutte, begynne.... Nå røyker jeg på kvelden etter at barna har lagt seg. Da føler jeg at jobben er godt gjort, og jeg kan "belønne" meg selv med en "pustepause" 

19. Er det noen andre du er veldig glad i? Ja! Jeg ELSKER pappaen min! Lillesøsteren min og Farmor elsker jeg og <3 Er også velig glad i mange av de super gode venninnene mine <3

 


 

20. Hvordan liker du å avslutte dagen? Kveldsmat for barna, og jeg tar en god kopp te. Stelling av barna, for så å lese eventyr, og syne sanger. Så smeiker jeg dem i søvn. Etter det er gjort, henger jeg opp en vask, lager meg en god kopp te og kaster meg i sofaen. 

21. Er du forelsket i mannen din? Nei... Men jeg elsker han! Vi har vært igjennom veldig veldig mye! Men holder sammen og jobber oss fremover. Vi begge elsker hverandre <3

22. Hva liker du å gjøre med barna dine? Jeg elsker å være ute. Biblioteket er en stor del av hverdagen våres, samt Åpen Barnehage. Vi tilbringer også mye tid ute i skogen, nede ved havet og på fjellet. Vi elsker naturen! 

23. Hva liker du å gjøre når du er hos andre? Vaske! Rart med det. Men å vaske hjemme er gørr kjedelig blitt. Men hos andre er det SÅ mye morsommere! 

24. Eier dere eller leier dere huset dere bor i? Vi eier på et veldig veldig fint sted.

25. Hvor ser du for deg at du er om 10 år? Da håper jeg at du har enebolig istedenfor tomannsbolig. Også håper jeg at vi har 4 barn. Håper også på at vi har en stor sparekonto for trygghetens skyld! Kanskje jeg jobber bittelitt også? Nattvakt eller kveldsvakt? Kanskje jeg jobber noen timer dagtid med enten babyer, barn, ungdommer eller gamle. Føler jeg har SÅ mye erfaring i livet at jeg vil bruke det til det positive. 

  

26. Åssen har du det? Jeg har det bra. Men kunne hatt det bedre. Jeg elsker tilværelsen som Mamma! Så det sluker hele meg.

27. Hvor gamle er du, barna og mannen om 10 år? Da er jeg 34 år :O Barna er 12 og 15 år :O Og mannen er 40 (!!) år.. Wææææ

28. Hvor lenge har du og mannen din vært sammen? Vi har vært sammen i 7 år (2009). Så nå har vi den berømte 7 års krisen.. Haha

29. Hva er det viktigste for deg i livet? Det er jo selvfølgelig barn og familie. Du får aldri et ensomt liv om du er flink til å gi barnlighet til dem. Det gir glede, lærdom og rikdom inni meg. 

30. Hva er det aller verste du vet i en annen person? Sinne! Jeg liker ikke at folk er sint. Jeg liker heller ikke når de er mega karriere mennesker. Og hvertfall ikke om de har barn å ta seg av. 

31. Hva er din beste side? At jeg er en god Mamma. Jeg er også snill og vil ikke såre noen! 

32. Hva er din verste side? At jeg glemmer meg selv. Og glemmer meg fort å sier noe dumt uten at jeg vil det. 

33. Leser du bøker? På Høsten elsker jeg å lese bok foran peisen på teppe, med kjeks og puter. Det gir indre ro det! 

34. Hvor føler du ro? Ute.. Spesielt i naturen! Og har jeg en egen ro i kroppen nå som jeg er "Husmor"

35. Hvordan liker du å starte dagen? Jeg liker å re senger, lufte huset, henge opp vask, brette klær og lage frokost imens barna ser på film med tepper i fanget og mævler frokostblanding av drage kroppen sin. 

  

Dette er store deler av meg. Ikke alt. Men mye av det. Jeg kan aldri bli perfekt, men jeg kan gjøre så godt jeg kan :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits