Historien min Facebook Følg meg

VI HAR GJORT NOE HELT SPESIELT! DET SPESIELLE VI GJØR 2 GANGER OM ÅRET

03.09.2016
10:21

GRUNNEN TIL AT JEG ER SOM JEG ER

Er det noen jeg husker fra min egen barndom så er det Pappa. Han gjorde så mye ut av en helt vanlig dag med meg. Og det er nettopp det jeg gjør. Jeg ER min Pappa når jeg ER Mamma! Jeg er så inderlig takknemlig for at jeg har hatt han i store deler av min oppvekst! Så for å bli en best mulig Mamma så gjør jeg som Pappa. Jeg overdriver! Jeg drar til Mølen på en helt vanlig torsdag og skaper gleder og tradisjoner! 

  

OG NÅ TIL DET SPESIELLE VI GJORDE

Tirsdagen kom og vi var allerede igang med planleggingen om torsdagen. Vi skulle nemlig gjøre det vi alltid gjør 2 ganger om året. Det helt spesielle for oss. Det helt spesielle hvor vi knytter bånd på så mange måter og hvor vi bare er oss.

Vi pakket sekker og tok på oss behagelig tøy. Tøy som er til å klatre å gå tur med. Tacoen ble laget og tatt med på reisen. Og nå kunne turen endelig begynne!

Den tradisjonelle turen som vi i vår lille familie har laget, denne turen bruker vi å gå to ganger i året fordi vi ringer først Sommeren velkommen. For så å ringe Høsten velkommen. Og for å ringe årstidene inn, så holder det ikke med å til Mølen! Nei, her skal vi gå hele kyststien ut! For så å klatre på den høyeste steinhaugen å skrike HØYT " VI ØNSKER HØSTEN VELKOMMEN "..... Så moro og så levende! Vi snur oss til hverandre og bare smiler. Vi trekker godt på pusten og lever oss ordentlig inn i øyeblikket.

 Vi prater om alt fra Istid til vikingene. Og jeg får virkelig prøvd meg som lærer! Så moro og så minnerikt! 

Dere som leser burde prøve å lage egne tradisjoner med deres barn dere også. Det er så moro for liten og stor. Så mye glede å se frem til. Og så minnerikt! 

 


(  Den tradisjonelle åker turen vi har på veien )

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits