Historien min Facebook Følg meg

"MAMMA BÆRE MEG!! - EVENTYRET SOM ALDRI SKULLE HATT ENDE

28.08.2016
17:56

Det var Lørdag morgen. Og vi inntraff avtalen om hva dagen skulle bringe.

Jeg og jentene trasket nedover gaten og inn i stien. Stien hvor eventyrene blir laget. Stien hvor lysene står tent på vinteren og gleden er stor når vi prater om det. Vi gleder oss nemlig veldig til vinteren! Men mest av alt til å gå inn i den stien som er omringet av skog og en lang og smal bekk. En bro står i vente da vi går innover. Vi ser opp å ser lenken som henger over oss. Som vi gleder oss til den blir tent! Også så langt som den fører oss inn i skogen. 

  

Hoppende og glade spretter barna avgårde. "Hva er det der for noe?" sier hun eldste nysgjerrig og peker. Altså, vi så en så stor og lang sopp som vi aldri noensinne har sett maken til! Så spennende og sprøtt! Etter litt småprat om den store soppen som så ut som en lite tre, hoppet jentene videre. Følelsen av egen lykke var faktisk det som inntraff! Også tretthet. Ja, for gud å trøtt jeg var.. Men da er det ikke noe som er bedre enn en tur ut med jentene. 

Veien ble nådd igjen og vi var tilbake på bar bakke. Og DA begynte det! Det var her moroa begynte... Kan du si... "MAMMA BÆRE" Ja for nå ville nemlig ikke minstefrøkna gå selv lenger. Det er nemlig bare moro å gå når det er noe moro å se på! Nysgjerrigheten blir liksom ikke spilt nok på når vi bare ser den grå astfalten og de bråkete bilene.. Så da får JEG gjennomgå! Hylende og rett og slett rasende står hun på sitt å  SKAL  BLI  BÆRT! Ja det er faktisk ikke snakk om annet i hennes hodet! Men det er det i mitt. Så her får vi inngå en avtale. "Hvis du går til den lyktestolpen der borte, så kan Mamma bære deg litt etter det." Hun sa seg enig og etter minutter med raseri ble det løst. 

Ja for morsrollen handler på mange måter om avtaler og sunne fornuftige konfliktløsninger. Ja, det er krevende sånn tålmodighetsmessig! Men det gir også så mye glede!

  

Dere der hjemme som sitter å leser har sikkert opplevd lignende. Og dere kjenner dere sikkert igjen i følelsene jeg skriver om. Og jeg håper at dere koser dere like mye som meg. "Gled dere til barna blir store" (ironisk) er hvertfall noe jeg har hørt opp igjennom nå. Og vet dere hva! Jeg koser meg virkelig! Så mye læring, så mye kjærlighet og så mange sider du får oppleve med deg selv. Ja det er gøy det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits