Historien min Facebook Følg meg

DET SKAL TELLES TIL 12 HVERTFALL 30 GANGER FOR Å FÅ LAGET DE FLETTENE PÅ BARNA

28.08.2016
09:32

Ja det har seg nemlig sånn at håret aldri skal "bare" slenge. Teit å innrømme, men sånn er altså jeg. Jeg kan gjerne sette håret mitt (som egentlig alltid er i veien) i dått. Det er nå den beste følelsen som finnes når ikke håret flyr meg i ansiktet hele tiden og klistrer seg både i nesa og øynene. Nei, da er det bedre å bare snurre det opp i en dått! 

Morgenstellet begynner. Ikke med meg, men barna. "Hvem vil først" spør jeg. "JEG!" sier begge i kor. "Javel, dere sa det helt likt, da blir det stein - saks - papir" ivrige setter de i gang. Og vi har en skårer med et bredt smil i det hun vinner. Hun spretter oppå krakken som er laget til en rosa gris. 

Pussing av teller og børsting av hår er igang. En fluor inntas og flettingen kan begynne. Trudde jeg. Idag igjen... Et stor hyl kommer nemlig ut idet jeg begynner å flette. Her skal det nemlig IKKE flettes ifølge henne! Ikke på noen måter! Men for Mamma så kjenner jeg på DEN sterke følelsen av å være oppgitt. Da er det igang igjen... Og jeg må trylle frem noen forståelige ord som gjør at det er ok å fikse seg. 

Lur som jeg er kommer jeg på at vi kan telle imens Mamma ordner. Da blir jo plutselig alt moro når vi kan stå der å telle til 12 sånn omtrent 30 ganger.... Ja, ungen står i allefall stille og jeg får ordnet det jeg skal. Fornøyd smiler hun når hun får "halve Rapunsel flette" som vi har valgt å kalle den ene av flettene for. 

 Når sluttresultatet er der er hun like fornøyd som meg. Og vi kan gå videre til neste barn. Og der er det liksom aldri problemer. Det er bare den som er føst. Rart med det, det er som om det er en trøst å se at "det gikk bra" med den første... Haha

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits