Historien min Facebook Følg meg

EN HELT VANLIG DAG FOR OSS. KANSKJE LITT UVANLIG FOR ANDRE?

25.08.2016
22:47

Livet består virkelig av øyeblikk. Og hva er vel bedre enn å nyte de også på en regnværsdag? 

Etter en morgenstund fylt med mat i munnen og latter, bestemte vi oss for å gå ut i tåken. Det var nemlig ikke det aller beste været, men vi tok oss i nakken og kledde på oss litt varmere klær. Paraplyen måtte også til.

Bussturen ble preget av barnesang og smilende mennesker ved siden av oss. Vi koste oss og var bare oss. Barnesekkene var på de små ryggene og vi trasket i vei opp til Biblioteket. To forventningsfulle barn og en glad Mamma var fornøyde da vi kom frem til inngangen. Døråpneren ble kranglet om å trykke på, men etter en stund gikk vi ivrige inn. Ytterklærne ble hengt bort og vi kunne ta turen inn i barneavdelingen. Lesing, tegning og gjemsel ble gjort. Vi hadde det så gøy! Vi slappet av og vi var bare oss. 

  

Etter en stund forventet jeg (dum som jeg er, haha) at vi skulle ha en HELT rolig stund også. Men det gikk ikke. Så vi tok da heller turen ut etter en lang stund.

Bøkeskogen ble besøkt og vi ble kliss våte! Men det stoppet ikke oss i å gå på jakt etter høstblader. Noe så spennende skal man lete lenge etter! For det vekket både kreativiteten i meg og i barna. To    omsorgsfulle    barn pakket inn en brunsnegle med blader så den ikke skulle fryse. Ja, det sier jo sitt om hvor gode barn er i sinnet sitt! 

Enda et eventyr ble gjennomført! Vi elsker å skape egen glede i hverdagen og vi liker livet akkurat som det er.

Gleder meg til å fortelle dere mere om hverdagen våres! Vi har kanskje ikke den "vanligste" hverdagen. Men vi vet å ta vare på øyeblikkene! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits