Historien min Facebook Følg meg

NOEN DRØMMER OM KARRIERE OG REISE.. JEG HAR ALLTID DRØMT OM MAMMA LIVET

24.08.2016
10:01

I øyeblikk som dette det er da virkeligheten slår meg hardt i fjeset. Det er da jeg kjenner hva jeg er omringet av. Det er da jeg kjenner på følelsene, ordentlig! For i øyeblikk som dette det er da jeg er tankefull.

Jeg må ærlig talt innrømme at jeg gruer meg til å bli eldre. Jeg liker livet mitt akkurat som det er nå! Og skulle ønske det forble akkurat sånn for alltid! Men det er jeg klok nok til å forstå at det ikke blir.

Men jeg kan gjøre det beste ut av det. Nemlig å lage den stor familien jeg alltid har drømt om. Da vet jeg at jeg ikke blir ensom og forlatt som gammel, hvertfall om jeg gjør jobben god nok. Pluss at jeg får oppfylt drømmen. 

Noen mennesker drømmer om å reise, noen drømmer om en bra karriere. Men jeg, jeg drømmer om å være Mamma. Det har jeg alltid gjort så lenge jeg kan huske. Alltid drømt om å være den Mammaen som jeg er idag. Og jeg så innmari takknemlig for at jeg har klart å bli akkurat den jeg er idag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits