Historien min Facebook Følg meg

ER DU OGSÅ BÅDE EN PAPPA OG EN MAMMA FOR Å VÆRE DEN BESTE UTGAVEN?

22.08.2016
08:35

Jeg mener som mange andre, nemlig det at Pappaer er morsomst! Så for å være den aller beste utgaven av meg selv, må jeg være litt Pappa innimellom også!

 

Etter mange runder frem og tilbake med varmt vann i bøtte, var jeg klar for å kaste meg ned på sidelinjen med en god kopp te. Men den gang ei! Barna ville så gjerne ha med seg Mamma å bade au! Så da var det bare å dra frem kreativiteten å kaste litt såpe oppi au! Vi tok oss nemlig ikke en vanlig to minutters å plaske litt i badebassenget. Vi tok jaggu meg å vasket oss oppi der! Med både shampo, balsam og kan ikke glemme Lano! 

 

SONY DSC

 

To ivrige barn kastet seg over såpeflaskene for å vaske meg i håret og på ryggen. Var jo som å være på spa det der! Er ikke aller verst med en gratis spatime?

 

Vi tok bilder og vi hadde det gøy. Vi var bare sammen og kjente på følelsen av det. Gud, så gøy det er å være Mamma, og litt Pappa.

 

SONY DSC
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits