Historien min Facebook Følg meg

I BARNDOMMEN DRØMTE JEG ALLTID, NÅ HAR JEG KLART DET!

18.08.2016
08:03

Tanker om mye er igang. Tanker om hvordan tiden er blitt fordelt. Hva vi har gjort ut av den og hvordan vi skal fortsette den, er mye i tankene. Jeg vet godt når jeg ser tilbake at jeg har delt tiden veldig bra inn i hvordan jeg ville ha det. 

Opp gjennom årene i barndommen drømte jeg alltid om å få barn og om hvordan det skulle bli. Og det er akkurat slik jeg har fått det. Og faktisk enda bedre! Jeg har klart å få til det jeg alltid har drømt om - Og det er STORT! Så stort! Jeg er takknemlig for at jeg er en som klarer å overvinne negativitet! Jeg er takknemlig for at jeg klarer å overleve så mye som jeg har gått igjennom! Og jeg er takknemlig for å ha klart å oppnå drømmen i livet mitt - nemlig Familielivet. JEG HAR KLART DET!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits