Historien min Facebook Følg meg

LYKKE KOSTER IKKE NOE, DU KAN BARE HENTE DET I KJØKKENSKAPET DITT

15.08.2016
22:04

Lykke er noe vi kan skape for barna våres. Det trenger ikke koste noe. Det kan bare hentes i kjøkkenskapet. 

Ja for her idag tidlig på morgen var vi allerede igang. Eller, barna var det - helt på egenhånd! De fikk putte sammen de ingrediensene de liker oppi i hver sin bakebolle å lage det dem ville ut av det. Jeg trengte bare å hente en masse forskjellige ingredienser. Hvetemel, sukker, perlesukker, kakao, egg, melk, vann og favorittslikkepottene ble lagt på bordet og ungene var i ekstase! Det var ordentlig moro å se hvor glade dem ble! 

 

SONY DSC

Rørene ble laget.. Det ble først sjokolademelk som de sa. Og etter en stund med miksing og triksing ble det sjokoladekake!

Så til dere der hjemme som sitter med dårlig samvittighet fordi du ikke har råd til å finne på så mye som koster penger - lykke trenger ikke koste noe. Å bruke noe av det du har i skapet og la barn få være barn, det skaper en følelse av lykke på innsiden av barna! Og det gjør store underverker! Det er virkelig gull vært å prøve! Og hvem vet, kanskje dem blir bakere når de blir store?

 

SONY DSC
(her er altså her jeg angrer sånn smått på hva jeg sa ja til, meeen til syvende og sist så er det virkelig verdt det, på alle måter!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits