Historien min Facebook Følg meg

"DET ER DEN ENE DAGEN MANNEN MÅ STÅ OPP Å GJØRE ALT DET JEG PLEIER Å GJØRE, OG JEG GODTER MEG!"

14.08.2016
11:22

Jeg må bare si at jeg elsker søndager. Og det burde mange andre også gjøre. Mange syns søndager er en kjedelig dag, hvor mange butikker er stengt og det er "ingenting" å finne på. Men tenk på hva du faktisk kan gjøre ut av en søndag.

En søndag er da mange har fri, og faktisk har god tid til å nyte det å være sammen som enten kjærester eller familier. Det burde vel være bra nok?

Min dag er hvertfall søndag her i huset. Jeg står opp med ungene hver dag i uken, for jeg er tråssalt husmor. Men på søndag har jeg liksom et par timer fri. Da får jeg sove litt ekstra på morgen, jeg får ligge å ta det helt rolig i sengen med verandadøren oppe, høre på fuglekvitter å nyte den friske luften som kommer inn på soverommet. Det er liksom min morgen. Og bare min. Og jeg digger det! 

 



 

Det er da min mann steller barna for så å reise på Bakern å kjøpe nybakt brød hjem til en god søndagsfrokost. Og hvor deilig er ikke det å stå opp til frokost den ene dagen i uken, når jeg alltid lager den ellers? Jeg kan si høyt at JEG SETTER VELDIG PRIS PÅ DEN ENE DAGEN!

Den ene dagen hvor mannen må stå opp å mekle mellom kranglene med jentene, den ene dagen hvor tyggisene har satt seg i håret på en av barna og han må stå å gre ut floken for harde livet uten å kunne vekke meg for å spørre om hjelp. Den ene morgen han må gjøre alt det jeg pleier å gjøre, ja det digger jeg! Jeg ligger faktisk her å godter meg å smiler lurt for meg selv da jeg hører at det går riktig ille for seg. Haha... 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits