Historien min Facebook Følg meg

USIKKER...

12.08.2016
21:36

Ja, her sitter jeg da. Usikker på som bare rakkern. For egentlig skulle jeg nå vært på loftet. Jeg hadde gledet meg til i kveld. For kvelden skulle jeg tilbringe alene.. Just me, myself and I. Og slik ble det, bare ikke på loftet.

For det første er det så usikkert vær. Og for det andre så kan det bli stabilt vær? Eller kanskje ikke. Det er tross alt meldt bra vær i en liten periode nå. Men så stoler man liksom ikke på det. 

Så da sitter jeg her da. Med store tanker og stor usikkerhet om jeg skal opp på loftet å finne frem Høstklær eller ei. Vi har tatt en liten shoppings dag idag i det triste regnværet. Høst klærne er nå i hus og det føles godt! Men jeg har enda mye som gjenstår oppe på loftet som må hentes frem og brettes på plass. Kan si jeg føler meg usikker nå ja! 

Men vi får se hva kvelden bringer. Det ser ikke lyst ut, for akkurat nå sitter jeg bare her med beina på bordet å slapper av helt for meg selv å nyter det!

 

Til ettertanke

Tenk forresten på hvor godt vi i Norge har det når usikkerhet som dette kan slå til for en Mamma. Tenk, så bra har vi det..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits