Historien min Facebook Følg meg

VÅR HVERDAG MED EVENTYR OG MORSINSTINKT

12.08.2016
09:54 

En båttur var det som ble avtalt. Vi skulle ut med båten på formiddagen, spise fiskekaker fra fiskebutikken og fiske fra båten. Idet vi kom ned til brygga skjønte min mann at det ble umulig. Det var nemlig alt for store bølger.. Tre skuffa fjes var det som ble til. Vi jentene ble så lei oss. Jeg også! 
 

Men en nødløsning fra hun Mor, altså meg, ble foreslått. Jeg klarte faktisk bokstavelig talt å redde dagen. For båten lå jo i havet, så det var ingenting som gikk imot oss da ideen kom om å LATE SOM vi kjørte båt. Vi hoppet opp i båten, spente og klare som vi var. Forventningene var der, redningsvestene ble tatt på både liten og stor og fiskekaker ble satt på bordet. Vi gynget båten frem og tilbake og latet som det sjøet. Ungene lo og jeg lo. En super ide ble gjennomført med store smil. Snickerkaken ble inntatt og vi koste oss. Minste frøkna latet som hun fisket ut fra kanten. Og eventyret ble til virkelighet! 

 
Etter en stund bestemte vi oss for å dra på neste eventyr, nemlig krabbefiske! Vi klateret på fjellene for å hente tang og steiner som skulle ligge oppi boksen som krabbene skulle ligge i. Etter litt krabbefisking uten hell ble eldste frøkna utålmodig. Så vi kastet klærne på fjellet og gikk steg for steg ut i vannet. Det var ikke så aller verst! Jeg og eldste frøkna koste oss i vannet med øving av svømmegrep og latter.
 

Det er godt ideen om å LATE SOM kom frem fra en lur Mamma. For det gjorde dagen så innmari fin. Vi gleder oss til neste eventyr sammen.

Morsinstinktet tar kontroll igjen.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvordan det er å være Mamma. Sammen med min mann er vi foreldre til to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits