Historien min Facebook Følg meg

MORGENDAGENS HELTER, DET ER INGEN ANDRE ENN BARNA

08.08.2016
22:20

Morgendagens helter, det er barna. Det er helt sikkert! For når jeg, morgengretten som jeg innimellom kan føle meg, har to glade barn som kryper under dynen min og velger å vekke meg med spørsmål om vi kan lage vafler på morgenen. Og vafler det liker vi jo! Bare ikke så tidlig på morgenen kanskje?

Så vi tar det rolig, ligger å ser på TV i sengen å nyter uværet som er på utsiden. Og ja, vi nyter det virkelig! For det beste jeg vet er å høre på regn og egentlig all slags uvær imens jeg ligger varm under dynen. Jeg sovner etter lyden av regn på vinduet for så å nyte synet av to små unger som er mine.

Ungene er ivrige å jeg er trøtt. En morgen-te må inntas av meg og jeg føler meg mye bedre kort tid etter. Avslappet på en måte. Alle ingrediensene blir satt på kjøkkenbenken og vi blander og mikser sammen, annen hver gang. Jeg veileder og de veier opp og ordner. 

Vafler er tid for kos, så da må vi sitte i sofaen å nyte det og. Imens jeg steker vafler, dekker barna på bordet. Diskuteringen er i gang, for Mamma skal sitte der! NEI hun skal sitte der! NEI HUN SKAL SITTE DER!!!

I gang igjen, så jeg får trøste tanken med at det er sunt for søsken å være uenige. 

Etter mye uenigheter, koser vi oss med film og vafler i sofakroken. Kan det bli bedre? Ja, uten den diskuteringen, men allikevel, kan det bli bedre? 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvor fantastisk det er å være Mamma til mine to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits