Historien min Facebook Følg meg

UNG T O B A R N S M A M M A

06.08.2016
10:55

Ja, for det er vel det jeg er? Ung? Jeg var tross alt 19 år når jeg fikk eldste jenta mi som nå er blitt 5 år. Tenk det... Men det å være ung Mamma betyr ikke at man er en dårligere en. Heller det motsatte. For en ung Mamma vet å sette seg selv til side fordi Mammaen ikke har hatt tid nok til å sette seg selv i første rekke lenge nok. Den unge moren vet ikke om følelsen av "frihet" alene uten noen som drar den i armen for å fortelle den store nyheten om hva h*n klarte på trampolina. Den unge moren har bare rukket å begynne livet brått. Med mye energi og masse følelser. Ekte følelser. Den unge moren får også vite tidlig hva ekte kjærlighet er. Mye tidligere enn mange andre. Den unge moren har kanskje mer å lære om livet. Men hva er vel bedre enn å gjøre det med en liten en ved sin side? Barnet får tråssalt mange erfaringer via følelser og opplevelser. Barnet vil da lære hele følelsesspekteret hjemme av Moren sin! Og det finnes ingen klokere i barnets øyne enn moren. Så si meg, hva er er bedre? 

Så lenge moren setter barnet først, noe de fleste gjør, så er vel det å være ung mor det aller beste på mange måter. 

Jeg trur at en yngre Mamma er mer tålmodig fordi den vet ikke hva det er å ha fullt å helt tid til bare seg selv hver dag. Den unge moren lærer om livet imens hun sammen med livet hun selv har satt til verden går å holder henne i hånden! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvor fantastisk det er å være Mamma til mine to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits