Historien min Facebook Følg meg

MORGENSTUNDER SOM DETTE KJENNER DE FLESTE SMÅBARNSFORELDRE SEG IGJEN I ELLER?

06.08.2016
09:25


 

Klokken bikker 08.00 og barna kommer listende inn i sengen hvor jeg og min mann sover. De lister seg nemlig inn for å snike til seg iPaden som ligger på mitt nattbord! Men den gang ei. Her spretter jeg opp og barna skvetter unna i ren skrekk av å se et troll av en streng mor. Men siden klokken er 08.00 så er det greit. Fornøyd smiler de å går inn på rommet å starter det jeg kaller 1 times stillhet. Jeg sover litt til, for så å sette meg ned på telefon litt. Jeg må jo tross alt sjekke alt det " viktige " som finnes der ute. 

Etter at timen er over hører jeg at det buldrer og jobbes inne på rommet til den eldste. Skikkelig og! Jeg lar det gå litt til å tenker at det er vel bare noe rydding på gang. Etter litt kommer eldste inn kjempe ivrig, hun spretter både opp og ned å hyler ut at hun har en overraskelse til meg. I alle dager, til meg? Ja, da får jeg reise den trøtte kroppen min ut av sengen da og bli med inn. Og idet jeg ser det, får jeg store øyne. Mange tanker blir vekt og jeg får et lite sjokk. Et sjokk om at hun har blitt så stor. Så stor at hun klarer alt på egenhånd nå, eller hvertfall nesten alt. Hun har iallefall klart dette med glans. For hun har laget en butikk. En butikk hvor hun har sortert hva som er gratis og hva som koster penger. En kasse med Frost penger har hun også satt opp. Og bak kassen står ei forventningsfull jente som begynner å forme seg til den hun vil bli. 

Kan godt si at jeg våknet der ja! Både i tanker og tilstedeværelse. Tanker om hvor fort tiden faktisk har gått. Tanker om hvor glad jeg er for å være Mamma. Tanker om at dette er det beste som har skjedd i mitt liv! Ja, for det er det. Den familien jeg selv har skapt sammen med min mann. Ja det et det jeg lever for <3 

Det går så fort! Og jeg ble så imponert!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er en spontan Husmor på 24 år som elsker å være forelder! Og her ønsker jeg å dele hvor fantastisk det er å være Mamma til mine to døtre som er født i 2011 & 2014. Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits