Historien min Facebook Følg meg

Når det er Påske, ja da er det bare å kaste seg i det!

28.03.2016
08:15

Ja, er det ikke sånn da? At Påske er en tid for samling, tid for familie, tid til hverandre. Og det er flott! Virkelig flott!

Så vi måtte jo også kaste oss ut i det. Kaste oss ut i leken. Leken om å være kreativ. Og vet dere hva? Barna elsker det! De elsker når mor leker "Ninjagotikktakk" og løper etter dem med karatemoves for å kile dem. De elsker når vi foreldre blir så ivrig at det blir 70 prosent moro for Mamma & Pappa og 30 prosent moro for barna.

Ja, og derfor måtte vi kaste oss ut i det! Været har jo mildt sagt vært helt forferdelig de siste dagene. Så da måtte vi ty til noe mer spennende enn å spise godteri. Og som dere ser nedenfor her så har Påskeharen vært på besøk! Og det var ingen annen enn Pappa. Og her har svigersønnen fått æren av å klistre fast svigerfaren sin! Jeg holdt på å dø av latter!! " Hva er det jeg har begitt meg ut på? " sier han imens han gjør seg klar. 

  

Påskeharen ble ropt etter av spente barn, og ikke bare en gang - men 3 ganger. Dansende kom han sprettende frem og gjorde så barneminnene ble evigvarende. Sprudlende glade barn sto å så på med store øyne! "Jeg sa jo at påskeharen var hvit Mamma! " sa hun eldste idet hun så overraskende på den. Skattekartet ble delt ut og letingen kunne begynne. 1 time tok det før vi fant premien etter å ha lett i alle områdene rundt oss. 3 påskeegg lå godt gjemt i skogen der hvor påskeharen bor. 3 hylende jenter så på eggene med hylende stemmer og løp til eggene imens de smilte med hele fjeset.

Vi kastet oss ut i det idag og - lekene altså. Malingen, glitteret, limet og selvfølgelig eggene ble funnet fram. Rømmelokk også. Vi laget drømmefangere, malte egg og ordnet med papirblomster.

 

SONY DSC

5 kommentarer

Thea

28.03.2016 kl.08:40

Så fine bilder :-D så koselig ut! nytt innlegg på blogge og, koselig om du tar en titt! Ha en super dag videre :-)

MammaBoka

28.03.2016 kl.10:28

Thea: Takk for det :)
Hei, liker bloggen. Om du skulle trenge hjelp til design eller header, stikk innom oss her :)www.espolin.net

Crazyaliens

08.04.2016 kl.12:33

Så gøy! :D

MammaBoka

09.04.2016 kl.08:40

Crazyaliens: Ja :D

Skriv en ny kommentar

MammaBoka

MammaBoka

24, Larvik

Jeg er ei eventyrlysten og spontan Husmor som elsker å være forelder! Jeg og barna er stadig ute på nye eventyr! Og her ønsker jeg å dele hvor fantastisk det er å være Mamma til mine to døtre på 5 og 2 år! Har et ønske om å dele at det mulig med en hverdag fylt med gleder og øyeblikk istedenfor dårlig samvittighet og høyt blodtrykk! :)

Kategorier

Arkiv

Design av

hits